BLOG

Hoe een keukenkraansproeier te repareren?

nazmulislam 01.07.2022
0 người theo dõi 0 bình luận 2 bài chia sẻ
Hoe een keukenkraansproeier te repareren?

Een kapotte spuit is een van de meest voorkomende problemen. U kunt het probleem meestal diagnosticeren en binnen enkele minuten zelf oplossen. In sommige gevallen kan het probleem worden veroorzaakt door de slang of de tuitaansluiting zelf. Een aanscherping van de afdichting van de slang kan voldoende zijn. Om de verbinding van de slang vast te zetten, moet u mogelijk een moersleutel of een kleine tang gebruiken. U kunt ook loodgieterstape gebruiken om een ​​lekkende verbinding te repareren. Voordat u dit probeert, moet u ervoor zorgen dat u het op de threads toepast.


Koppel de slang los

Om te bepalen of een verstopte slang de boosdoener is, moet u de slang loskoppelen van de uitloop en de sproeikop. Nadat u de verstopping hebt geleegd, test u de veldspuit op een defecte slang door er water door te laten lopen. Als het de slang is die het probleem veroorzaakt, controleer dan op kleine scheurtjes. Mechanische schade repareren met vinyl isolatietape is echter geen goed idee. Als je de sproeier regelmatig hebt gebruikt, is het de moeite waard om een ​​nieuwe armatuur aan te schaffen.

Als de omleider de boosdoener is, is het tijd om deze te vervangen. Dit is de gemakkelijkste oplossing, maar je hebt waarschijnlijk de hulp van een professional nodig. Soms is een vuile omleider de boosdoener. Als u veel vuil in de omleider heeft verzameld, zal het waarschijnlijk aan de tuit blijven kleven en helemaal niet sproeien. Als u de slang kunt reinigen, kunt u de sproeier ook repareren door de omleider te vervangen.


Een verstopte Keukenkraan nivito sproeier kan worden gerepareerd met een paar eenvoudige hulpmiddelen. Loodgieterstape kan worden gebruikt om lekkende kraansproeiers en slangen te repareren. Zorg ervoor dat u de moer aan de onderkant van de kraanconstructie verwijdert. U kunt dan de oude slang losdraaien en de nieuwe door het gat bij de kraan halen. De slang moet ook veilig zijn. Draai de watertoevoerklep open en controleer op lekken.


Gebruik een kleine tang

Als u vermoedt dat de slang lekt, moet u de slang onder de gootsteen inspecteren. Als u een krimptang vindt die lekt, vervangt u deze door een nieuwe. U kunt de steelverbinding ook vastdraaien met een kleine tang, maar een moersleutel wordt aanbevolen. Deze tool kan worden gekocht bij een ijzerhandel of thuiscentrum. Als al het andere niet lukt, bel dan een loodgieter.


Koppel de slang los

Om de slang te ontstoppen, koppelt u de slang los van de kraan. De meeste kranen hebben een metalen knop of hendel die het warme of koude water aan en uit zet. Koppel de slang los van de kraan en schroef de sproeikop los van de basis. Dit doe je zelf in een paar minuten. Een loodgieter is misschien niet nodig, maar u kunt een klusjesman inhuren om het voor u te doen.


Vervang de magneet

Of u nu bekend bent met sanitair of niet, u kunt uw kraan zelf repareren door de magneet van de sproeier te vervangen. Om de magneet te vervangen, moet u eerst de oude machteloze magneet verwijderen. Zodra je dit hebt gedaan, kun je een nieuwe magneetring installeren door deze in de behuizing te schroeven. Zorg ervoor dat u de slang tot aan de spindel duwt voordat u het mondstuk weer vastschroeft. Zo blijft je keukenkraan goed op zijn plaats en functioneert hij weer.

0 Bình luận
  • Chưa có bình luận nào cho chủ đề này.
Website liên kết